korejska kozmetika essence nega ciscenje lica

Esencija – svežina uz koju korejska kozmetika daje licu novu dimenziju

Posle ciscenja lica, kada se šminka ukloni, počinje nega. Pronašli smo za vas nešto što ne smete propustiti, pa vam toplo preporučujemo. Delimo sa vama novu dimenziju kozmetičkih preparata za sjajnu negu kože, čišćenje i blistav ten. Za tu svrhu idealno rešenje je esencija –  essence, kao „duša“ rutine koju je iznedrila korejska kozmetika. Iako verujemo da ste mogli bez nje, tek kada je probate sigurni smo da nećete moći zamisliti da pored seruma za lice ne bude deo vaše kozmetičke torbice. Za razliku od dosadašnjih sredstava kao što je tonik za lice, esencija ima manje vodenastu teksturu, gušća je i predstavlja prelazni oblik između seruma i tonera za lice, obogaćen aktivnim sastojcima.

Korejska kozmetika unapredila je čišćenje i negu lica novim neverovatnim izumom

Nega i ciscenje lica treba da imaju svoj tok, posebno ako vas karakteriše suva koza. Za to je korejska kozmetika pronašla savršeno rešenje. Tok je sledeći: nežno i temeljno čišćenje lica i vrata, a nakon toga tonik za lice učiniće da imate potrebnu hidrataciju. Zatim sledi fantastična esencija, odličnog sastava i veoma pogodna za brzo upijanje, jer se radi o vodenastoj teksturi. Obogaćena je nutrijentima i korisnim supstancama, čije dejstvo se pospešuje blagim tapkanjem prilikom nanošenja. Korejska kozmetika uz esenciju omogućila je da hidratacija lica bude potpuna, kao i da koža ima hranljive sastojke, blistav izgled, svežinu i besprekoran ten. Ne samo da je nega efektnija, već je omogućeno i tretiranje posebnog problema ili stanja kože. Koža je hidrirana, podmlađena, a ako esencija sadrži kiseline, vrši se i blag hemijski piling, čiji je rezultat čista i blistava koža.

Hidratacija lica i mnogo pozitivnih efekata uz korejske preparate

Za proveru da li je korejska kozmetika odgovarajuća za tip kože, predlog je isprobavanje sheet maski, koje će imati brz efekat i pružiti uvid u to li su linije proizvoda pogodne. Za druge efekte, tu su proverene esencije: Cosrx Snail, Cosrx, Bentnon Snail Bee i mnoge druge, koje je uvozi Skin Temple specijalno za negu, posle ciscenja lica. Esencija koja je najpopularnija i ima višestruke efekte jeste Cosrx Snail, koju čini puževa sluz u koncentraciji od 96% . Ima pozitivno dejstvo na ožiljke od akni, fleke po kozi i pogoduje mešovitom i masnom tipu. Suva koza, kao i normalan tip odlično reaguju na hijaluronsku kiselinu. Zato je hidratacija lica moguća uz esenciju Cosrx. Ukoliko je potreba za podmlađivanjem velika, Benton Snail Bee essence je pravi izbor koji smo pronašli. Pored puževe sluzi, sadrži i pčelinji otrov za antiejdžing i hidrataciju. Pyukang Yul esencija sačinjena je od biljnih antioksidanasa i predstavlja preparat koji pored esencije, ima ulogu tonera, dakle, dva u jednom. Hidratacija lica, umirujući i zaštitni efekat uz ovaj proizvod su odlični. Za zrelu kožu koja je često suva, uljana esencija Huxley sadrži antioksidanse i ulje jedne vrste kaktusa. Obogaćena vitaminima, indijskom smokvom i drugim korisnim supstancama pruža koži novi sjaj. Ciscenje lica i hidratacija nikada nije bila lakša, brža i potpuna kao uz esencije. Savet je da isprobate i uvidite koja vrsta je odgovarajuća za vaš tip kože.

Esencije su samo deo asortimana korejske kozmetike koja je dostupna na našem tržištu. Posetite bogatu ponudu esencija na njihovom sajtu i uverite se da je svaka preporuka za kvalitet opravdana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *