spijunska oprema

Gde smo sve pronalazili prisluškivače?

Prisluškivači su sve zastupljeniji u svakodnevnom životu. Gotovo da nema situacije gde olakšavaju dolaženje do istine. Preljubnici, zabrinuti roditelji i razne firme samo su neki od korisnika. Špijunska oprema sada ima neograničen domet. Sve je manja i dostupnija. Prisluškivači za praćenje mobilnog telefona su potpuno nevidljivi. Kako ih naći i gde smo ih nalazili.

Većina ljudi pomoću detektora prisluškivača pokušava da se zaštiti. Kada je ipak nešto ozbiljnije i hitnije pozovu stručna lica. Ovo se posebno odnosi na firme. Bili smo na mnogim mestima gde su potencijalno postavljeni prisluškivači. Ako zanemarimo slučajeve ženske paranoje u srednjim godinama nalazili smo prisluškivače na mestima gde smo to najmanje očekivali. Od gotovo neverovatnih slučajeva navešćemo nekoliko interesantnih.

Imućnijem studentu su roditelji stavili prisluškivač u knjigu, za ispit koji još nije položio. Na svako njegovo traženje novca su odgovarali da će biti kada nauči. S obzirom da ovaj nije učio novac nije dolazio. Zabrinut obratio se nama da vidi šta odjednom nije u redu. Ovakvi slučajevi su jeftini i lako rešivi za nas, ali bi to bilo mesto gde bi poslednje tražili da nemamo uređaje uza detektovanje.

Skoro smo pretraživali veću zubarsku ordinaciju. Normalno je da budemo sami u toku traženja. Posle dužeg vremena nismo našli ništa. Vlasnik inače zubar nas je odveo u drugu ordinaciju u njegovom vlasništvu gde smo ponovili postupak. Opet je sve bilo čisto. Na njegovo insistiranje pred njim smo ponovili postupak i shvatili da od njega dolazi zračenje. Prisluškivač je bio u njegovom zubu. Zanimalo nas je o kom se modelu radi i šta je u pitanju. Čak smo nudili da kupimo dotični model. Samo nas je ljubazno otpratio i rekao da zna o kome se radi i da se ostalo nas ne tiče.

Radijatori su mesto gde najmanje želimo da ih nađemo. U letnjim mesecima to se na žalost dešavalo. Jako je komplikovano skinuti ih jer je potrebno zvati elektranu, isključivati pritisak i slično. Zato je ovo jedno od mesta gde najmanje želimo da ih nađemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *