Kako zaraditi na kladionici vođenjem računa o novcu

Kako zaraditi na kladionici vođenjem računa o novcu

Sportsko klađenje je oduvek bilo popularno, ali je sa velikim razvitkom online klađenja ono postalo interesantno i mnogima koji se za njega ranije nisu interesovali. Nekada je postojalo malo kombinacija na kojima ste mogli da se kladite, pa je bilo i mnogo teže dobiti novac. Danas su mogućnosti bezbrojne, te ste u mogućnosti da se kladite na veliki broj kombinacija koje sve možete pronaći na samo jednom meču, a pri tome ih i spajati sa drugim događajima po želji. No, ako krećete u ovu avanturu, potrebno je da imate u vidu nekoliko saveta koji će vam pomoći da bezbedno raspolažete sopstvenim novcem na kladionici kako ne biste upali u neželjene probleme.

Odredite budžet

Prvo što je potrebno uraditi pre nego što krenete u uplatu tiketa je da odredite budžet za klađenje. To možete uraditi na generalnom nivou, a možete ga odrediti i na određenom mesečnom nivou. Ono što je bitno je da ga se držite, i da nikako ne prekoračite sumu koju ste ovde odredili. A ta suma bi trebalo da predstavlja količinu novca koju ste spremni da potrošite, a da to ne utiče na vaš svakodnevni život. Dakle, to ne sme biti neki nerealan iznos od kojeg posle nećete moći da se povratite već nešto što ste u startu spremni da “otpišete” ako dođe do gubitaka. Stoga je potrebno i dobro razmisliti o njemu. A kao što smo rekli, tu sumu ne bi trebalo da dirate bez obzira šta vam se dešava na mestu na kojem se kladite bilo da je u pitanju neka od klasičnih kladionica u vašem komšiluku ili neko online mesto za klađenje kao što je to Superbet. To je naročito važno u onim slučajevima kada krenete da dobijate, pa pomislite da bi bilo dobro da više uložite u klađenje jer mislite da bi trebalo da iskoristite trenutak. To je “mač sa dve oštrice” jer se vrlo brzo može dogoditi da krenete da gubite, a sa tim kreće i nekontrolisano trošenje.

Kladionica kao zabava

Još jedna veoma bitna stvar je da dobro razlučite i odredite šta želite od kladionice. Neka vam uplata tiketa bude dobra zabava uz koju ćete moći da dopunite svoj mesečni budžet, i prema tome se određujte kada se kladite. Samo na taj način ćete sačuvati pribranost i staloženost u toku klađenja, i nećete upadati u situacije iz kojih ćete se teško kasnije moći “izvući”. Ne dozvolite da vas “povuče” klađenje, i ne računajte na prihod od klađenja kao na stalni, određeni iznos na mesečnom nivou koji morate da imate. Nekada će to biti manje, nekada će to biti više, i to je potrebno da znate kako ne biste jurili tu određenu sumu. Budite staloženi i racionalni u svakom trenutku, a novac će već doći, i to je ono što je potrebno da vam stalno bude na umu.

Odabir mesta za klađenje

Vaš dobitak na kladionici će zavisiti i od kladionice u kojoj se kladite. Većina kladionica nudi slične kvote, ali na vama je da potražite da li neka od njih nudi neke specijalne uslove za određene sportove, i da li postoje neke pogodnosti ako se kladite na određene sisteme ili parove. Na osnovu toga ćete izabrati i kladionicu gde ćete se najčešće kladiti, i koja vam može u globalu doneti i najviše novca.

Bonusi i promocije

I pored ovoga ne bi trebalo da zanemarite još jednu bitnu stvar, a to je praćenje onoga što se dešava na drugim mestima za klađenje, te da shodno tome maksimalno iskoristite sve pogodnosti koje neka druga mesta nude. Tu su različiti bonusi dobrodošlice koje sada imate mogućnost da iskoristite prilikom gotovo svakog dolaska u neku novu online kladionicu. Oni vam mogu biti dobar podsticaj kada krećete sa uplatama, pa ih možete na zaista pametan način iskoristiti. Sa druge strane, sve kladionice se trude da zadrže i svoje stare korisnike, pa nude i različite promocije. One se razlikuju od kladionice do kladionice, a na vama je da ih istražite, i vidite koje su vam najinteresantnije za ono što igrate odnosno šta biste od tih promocija mogli da iskoristite u vašem sportskom klađenju. To će zasigurno povećati vaše dobitke, a vi ćete opet igrati ono što ste već i nameravali da igrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *