Rent a car agencija Nevian Beograd

Najpovoljniji rent a car Beograd – Agencija NEVIAN

Kako sve više ljudi shvata koliko je jednostavnije koristiti usluge iznajmljivanja vozila gde god da odete, to je i sve više pitanja o osobenostima rent a car usluga. A one zaista jesu brojne, tako da je sasvim logično zašto se sve više posetilaca Beograda, ali i ostalih gradova u zemlji odlučuje upravo za NEVIAN rent a car Beograd.

Osnovni razlog za to jeste što su članovi našeg tima spremni da odgovore na zahteve klijenata i dovezu željeni automobil na bilo koju destinaciju u gradu, a posebno moramo napomenuti da će zainteresovanima biti omogućeno i da preuzimanje automobila izvrše na beogradskom aerodoromu “Nikola Tesla”.

Fiat panda rent a car aerodrom Beograd

Sem u poslovnicama, koje se nalaze na dve lokacije u Beogradu, preuzimanje vozila može biti po dogovoru izvršeno i u drugim delovima grada, a tako će svaki klijent u potpunosti biti rasterećen brige, te će moći vrlo brzo da dođe do željenog automobila. Svaka poslovnica je otvorena tokom radne sedmice u periodu od 09 do 18 časova i vikendom od 09 do 15h. Apsolutno svakoga dana u periodu između 08 i 22 sata klijenti mogu kontaktirati dežurni kol centar, kako bi se informisali oko detalja vezano za rent a car u Beogradu.

Naša flota

U ponudi su nova i redovno servisirana vozila, a postoje i određeni modeli automobila sa automatskim menjačem. Osim automobila marke “Reno” i “Ford”, ponudom su obuhvaćeni i brojni modeli marki “Mercedes”, “Opel” i “Škoda”, kao i “Fiat”. Radi se o komfornim i bezbednim automobilima, a svaki od njih je i Kasko osiguran.

Pored neograničene kilometraže, ali isključivo na teritoriji cele Republike Srbije, u cenu iznajmljivanja vozila je uračunata i usluga preuzimanja na različitim lokacijama u Beogradu, a primarno na aerodromu i u blizini gradskih hotela. Takođe moramo istaći da je i Kasko osiguranje uračunato u konkretnu cenu, kao i sedišta za decu po potrebi i zimska oprema, te zeleni karton.

Obavezan je svako ko je zainteresovan za rent a car usluge da obezbedi depozit, čija visina varira u zavisnosti od tipa vozila i dužine najma, a informacije o načinu prilaganja depozita će biti date svakom klijentu prilikom dogovora. Podrazumeva se da iznajmljeni automobil mora biti vraćen u potpuno istom stanju u kome je i preuzet, a klijent će prilikom potpisivanja ugovora biti pisanim putem obavešten o svim obavezama, koje mora da ispuni, a ukoliko dođe do određenih kvarova na iznajmljenom vozilu ili ako dođe do saobraćajne nesreće, te bilo kakve havarije na automobilu.

rent a car aerodrom Škoda

Ako se i dalje dvoumite da li je rent a car u Beogradu usluga pogodna baš za Vas, imajte na umu da ćete na taj način sebe rasteretiti brige oko prevoza za sve vreme boravka u prestonici Srbije. Uz to ne morate da brinete da li je vozilo sigurno i servisirano, jer kompanija NEVIAN itekako vodi računa o kvalitetu svog voznog parka. Trebalo bi da znate da se svi fabrički rokovi za servisiranje i celog vozila i njegovih pojedinih dlova u potpunosti poštuju, jer je sigurnost klijenata na prvom mestu!

Podrazumeva se da će zaposleni u ovoj specijalizovanoj agenciji za iznajmljivanje vozila u Beogradu da se potrude na što bolji način i u što kraćem roku da odgovore na sve zahteve klijenata. Zato već danas kontaktirajte jednu od najboljih rent a car kompanija u glavnom gradu i sa ljubaznim osobljem se dogovorite oko svih detalja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *