Oklagije za maderoterapiju

Lepa zadnjica kod žene je nešto što bi svaka pripadnica lepšeg pola želela da ima, a isto tako, i svi pripadnici jačeg pola vole da vide. Ipak, do lepo oblikovanog tela, uopšte nije lako doći, tako da se mnoge žene, i to širom sveta, muče sa raznim dijetama i slično. I ništa ne daje efekat, a razlog je jedan a to je –  moraju se koristiti adekvatni tretmani, koje izvodi stručno osoblje, uz ishranu koja je prilagođena baš vama.

Verovatno znate da za žene iz Latinske Amerike kažu da imaju najlepše pozadine. Ove žene krasi uzak struk i nešto šira zadnjica, koja je lepo oblikovana. Ako ne znate na šta mislimo, setite se Dženifer Lopez, za koju inače vlada mišljenje da je žena koja ima najbolju pozadinu na svetu. Jednostavno, Latinoamerikanke su tako građene, dok naše žene moraju da ulože malo više truda da bi dostigle ovakav izgled.

Pre svega, celulit, koji je neprijatelj svih žena i to broj jedan, najpre će napasti vašu zadnjicu. Razlog je što većina žena sedi dok radi, ne kreće se previše, a i sa godinama, metabolizam se usporava. Iz svih tih razloga, zadnjica se širi, ali ujedno i gomilaju se masne naslage i celulit. Celulit je kao narandžina kora, tako izgleda, naborano, i veoma ružno. Niko to ne želi da ima na sebi, posebno kada dođe u situaciju da se razgoliti na plaži, bazenu, i slično. Ne treba vam da se stidite svog tela, već da budete ponosni na isto, tako da je dobro da uradite sve što je u vašoj moći da izgledate najbolje što možete.

Maderoterapija je jedan od načina da dovedete svoju liniju do perfekcije i posebno je pogodna za žene koje imaju naslage masnoće samo na jednom delu tela, kao što je zadnjica, stomak, butine, nadlaktice, podbradak i slično.

Oklagije za maderoterapiju, nisu deo kuhinjskog pribora, već je to set od desetak oklagija, koje su različitog oblika i veličina, a u stvari, sve su prilagođene za određene delove tela. Naravno, neće se ista oklagija koristiti za zadnjicu i za podbradak i lice, već neka koja je manja ili veća i anatomski oblikovana.

Da bi kontakt između oklagije koja treba da razbije celulit i tela bio što lakši, upotrebljavaju se ulja za masažu. Ulja za masažu imaju bitnu funkciju, koja se ogleda u tome da se terapeut manje zamara dok izvodi tretman, jer je poznato da je masaža zapravo, prenošenje energije od strane terapeuta ka licu koje se masira i koje tu pozitivnu energiju prima. Nakon svake masaže, čovek se oseća kao preporođen, olakšan, rasterećen, kako fizički, tako i psihički.

Oklagije su izrađene od posebnih vrsta drveta, i namazane su lakom, tako da predstavljaju savršeno oružje i oruđe u borbi protiv masnih naslaga i celulita. Uz sve to nabrojano, i uz nihov anatomski oblik, ulja za masažu samo omogućavaju da se lakše prelazi oklagijom preko tela, da taj dodir ne bude neprijatan, ili na bilo koji način bolan.

Žene uživaju u maderoterapiji, i u svom novom izgledu tela, uverite se i sami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *