ryanair sofia kalamata 2evra povratna karta

Povratna avio karta do mora za 2 evra tačnije 1.98€

Naslov Vam deluje nestvarno. Da verovatno spadate u 99% korisnika koji bi pomislili da je ovo prevara, ali da skratim priču i da pogledate sliku kako ne biste pomislili da je ovo još jedna od ponuda sa sitnim slovima pogledajte ovu neverovatnu jeftinu avio kartu i to povratnu.

ryanair sofia kalamata 2evra povratna karta

Povratna avio karta za 2evra!

Nažalost, ne radi se o Beogradu ili Nišu, ali Sofia i nije toliko daleko. Naravno da je upitanju low cost kompanija i da je u cenu uključen samo mali kabinski prtljag, ali šta očekivati za cenu karte od 0.99 evra za let u jednom pravcu?! Ova jeftina avio karta je za relaciju Sofija – Kalamata na samom jugu Peloponeza u Grčkoj. Dakle, jeftina avio karta za letovanje i to u sezoni (na tom delu grčke sezona je uveliko u jeku). Ukoliko se pitate gde je tu računica i kako oni to voze za 1evra pa i ne razmišljajte mnogo. Vrlo moguće da je taj let nepopunjen i da su rešili da ga u par dana popune bar do 20-30%. Ako se pitate šta im znači 20-30evra, imajte na umu da se je ovo povratna karta za 7 dana, da pored kabinskog prtljaga treba poneti i prtljag koji se čekira i koji se dodatno doplaćuje, da ćete u samom avionu konzumirati neku hranu i piće koje se svakako dodatno naplaćuje i eto.

Avion kao jeftino prevozno sredstvo i skup kafić

Definitivno, avio karte se mogu pronaći često za nekoliko desetina evra pa čak i kao u ovom slučaju za svega 1 evro, što dovodi do zaključka da avio prevoz postaje najjeftiniji vid prevoza, ali sa skupom dodatnom uslugom kao što su kafa, voda, piće. Često se u avionima serviraju male količine vode i pića po poprilično visokim cenama (voda 3€, kafa 3€, pivo 5€ i slično) tako da avioni postaju veoma skupi kafići, ali isto tako i najjeftiniji vid prevoza. Iz Beograda do Sofije i samog aerodroma u nekoj extremno povoljnoj varijati bi vam trebalo 30ak evra za put kombijem sa agencijama koje voze putnike kombijem od vrata do vrata što se smatra najjeftinijim prevozom. Dakle daleko više nego što je sama avionska karta.

Avio karta Beograd Indija povratna za manje od 400€?

Želite da posetite Indiju. Mislite da je avio karta za Indiju jako skupa. E pa i tu ste se možda prevarili. Povratna karta za manje od 400€ iz Beograda. Da moguće je, pogledajte jeftina avio karta za Indiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *