prevoz pokojnika nemacka

Prevoz pokojnika iz inostranstva

U teškim trenucima gubitka voljenih, želimo vam izraziti iskreno saučešće. Razumemo da je organizacija prevoza pokojnika iz inostranstva na Balkan u ovim trenucima izuzetno važna i osetljiva obaveza. Naša firma, posvećena pružanju dostojanstvenog i profesionalnog prevoza pokojnika, stoji vam na raspolaganju.

Obezbeđujemo kompletnu uslugu prevoza pokojnika iz Njemačke, Švajcarske i drugih zemalja Evropske unije do destinacija na Balkanu. Naš iskusni tim, sastavljen od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, posvećen je tome da vam pruži podršku u ovom teškom trenutku.

Važno je napomenuti da se brinemo o svim detaljima vezanim za prevoz pokojnika, uključujući i završavanje svih potrebnih papira. Naša firma preuzima odgovornost za organizaciju celokupnog procesa, kako biste vi mogli da se posvetite žaljenju i oproštaju od voljene osobe.

Usluga prevoza pokojnika obuhvata:

  • Preuzimanje pokojnika: Naša ekipa će preuzeti pokojnika na mestu gde se nalazi, bilo da je reč o domu ili bolnici, uz poštovanje svih etičkih i verskih običaja.
  • Priprema i transport: Vršimo pripremu pokojnika za prevoz, obezbeđujući dostojanstven i pažljiv tretman. Transport vršimo vozilima prilagođenim ovom tipu usluge.
  • Organizacija svih papira: Bez obzira na to gde se pokojnik nalazi u EU, mi se brinemo o svim administrativnim formalnostima, uključujući prelazak granica i carinske procedure.
  • Komunikacija s vama: Održavamo transparentnu komunikaciju s vama tokom celog procesa, pružajući vam informacije o statusu prevoza i rešavajući sve nedoumice koje se mogu pojaviti.
  • Prevoz na odredište: Vršimo prevoz pokojnika na željeno odredište na Balkanu, poštujući sve vaše specifične zahteve i želje.

Uzimajući u obzir ove teške trenutke, naš cilj je olakšati vam teret organizacije prevoza i omogućiti vam da se posvetite sećanju na vašeg voljenog. Kontaktirajte nas s poverenjem, jer smo tu da vam pružimo podršku u ovom delikatnom trenutku.

prevoz pokojnikaPrevoz pokojnika iz Njemačke

Prevoz pokojnika iz Njemačke uključuje kompletan prevoz pokojnika iz bilo kog grada ili mesta u Njemačkoj. Bez obzira da li se pokojnik nalazi u nekoj od ustanova ili u privatnom posedu. Naši firma poseduje sve potrebne dozvole i licence za prevoz pokojnika, a naše osoblje koristi nemački jezik u komnikaciji tako da celokupna dokumentacija ka što su Sterbeurkunde, Todesbescheinigung, Leichenpass kao i Sprovodnicu u konzulatu kom pripadate obezbeđujemo mi.
Prevoz na relaciji Njemačka ex-yu republike traje najviše od 24-32h.

Prevoz pokojnika iz Švajcarske

Prevoz pokojnika iz Švajcarske uključuje kompletan prevoz pokojnika iz bilo kog grada ili mesta u Švajcarskoj. Za naše klijente vršimo prikupljanje celokupne potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika. Naša firma ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, a naši zaposleni koriste pored nemačkog jezika i engleski jezik, tako da možete biti bezbrižni po pitanju prevoza pokojnika i da ćemo dogovoreni posao obaviti profesionalno i u što kraćem vremenskom periodu. Prevoz na relaciji Švajcarska ex-yu republike traje najviše 24h.

Cena prevoza pokojnika iz inostranstva

Cena prevoza pokojnika iz inostranstva formira se uglavnom na osnovu pređenog kilometra i kreće se u rasponu od 0.3€ do 0.7€. Važno je napomenuti da cenu koju dobijete je konačna cena i bez skrivenih troškova i u ukupnu cenu će biti uključeno sve, od samog prevoza pokojnika do završavanje dokumentacije i pogrebne opreme koja je neophodna za sam transport.

Funus prevoz
Tel – Viber i WhatsApp +38766162418

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *