Špijunska oprema za preljubnike, roditelje ili kontrolu firme

Špijunska oprema za preljubnike, roditelje ili kontrolu firme

Spy oprema se koristi u celom svetu uglavnom legalno i to više nije nikakva tajna.  Postoji veliki broj spy shop prodavnica naročito u razvijenim zemljama. Možete otići i kupiti ono što vam je potrebno da rešite svoj slučaj. Nisu više potrebni skupi detektivi već jednostavni uredjaji koji brzo donose konkretne rezultate. Najčešći korisnici su preljubnici. U vremenu kada je zamena partnera svakodnevna pojava možemo korisnike podeliti na muškarce i žene. Špijunska oprema je namenjena prvenstveno ženama. Poznato je da muška švaleracija podrazumeva korišćenje automobila pa je to i najlakši način da se sakrije prislušni uredjaj. Stanovi ako imate pristup su laki za ozvučiti ih. Stavljanje u džep jakne ili u torbu podrazumeva malo više truda ali se redovno koristi.

Šta muškarci najviše koriste za otkrivanje neverstva

Šta muškarci najviše koriste za otkrivanje neverstva

Praćenje mobilnog telefona je sigurno najinteresantniji način. Potrebno je partneru pokloniti telefon ili uzeti njen na kratko da se ozvuči. Žene inače prihvataju poklone po automatizmu pogotovo ako su skuplji. Nisu previše upoznate sa raznim tehničkim rešenjima pa je situacija olakšana. Lako se dolazi do lokacije, poruka, razgovora, društvenih mreža i svega što zanima ljubomorne muževe. Naravno da se koriste i druge vrste špijunske opreme ali je ovaj način vremenom postao prioritetan. Za razliku od žena kod muškog pola nema opraštanja iako brojni slučajevi pokazuju da ima izuzetaka. Žene su te koje su uglavnom materijalno zavisne pa trpe jel nemaju izbora gde otići. Klasični prislušni uređaji ili bubice su ranije bile više korišćene. Vreme će pokazati u kom pravcu će tehnika ići u budućnosti.

Zaštita deteta i svoje firme

Zaštita deteta i svoje firme

Kada se radi o deci ili adolescentima situacija je loša. Uglavnom se radi o teškim materijalnim uslovima. Zanemarivanje odnosa sa detetom je sve češće usled poslovnih obaveza i jurnjave za novcem. Na žalost ovakvi slučajevi su ređi od preljubnika i zaštite firme. Ljudi su sebični i samo svoje interese gledaju pa zato i deca uđu u problem. Češće se deda odluči da odvoji od penzije par desetina evra nego roditelji. To je više informativno jer se problemi ovog tipa složenije i teže rešavaju nego ostali. Snimači razgovora se upotrebljavaju kada se želi proveriti lojalnost firmi. Prisluškivači imaju niske cene pa se za ovaj vid praćenja uvek izdvoji novac. On se višestruko vraća pa je investicija više nego opravdana i potrebna. Kada se radi o većim i ozbiljnijim firmama, sistemi su logično veći. Ipak sve je uigrano i rezultati se dobijaju odmah ili što je pametnije u kontinuitetu.

Budite korak ispred i ne dozvolite da Vas pretrče i neprijatno iznenade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *