Zašto su sigurnosna vrata vaš lični potpis?

Ulazna vrata su jedan od najvažnijih elemenata vašeg doma. Od estetskog šarma i specifičnog dizajna pa sve do maksimalne sigurnosti i bezbednosti, ulazna vrata su prvi utisak o vama za one koji vas posećuju.

Poznata po svojoj dekorativnoj lepoti i različitim stilovima, spoljašnja vrata su se uvek dekorisala sa posebnom pažnjom, da budu estetski privlačna i posebna. Bilo da se radi o modernim svedenim dizajnima, ili o kitnjastim, klasičnim, bogato ukrašenim vratima – ona su odraz stila i kulture jednog vremena.

Sigurnosna vrata su zato mnogo više od dekorativne lepote, a ne retko su i slika i prilika onoga ko stanuje unutar tog objekta. Priznali ili ne, spoljašnja vrata mnogo govore o vlasniku i zato se može reći da su naš lični potpis. O čemu prvo brinete kad je izbor vrata u pitanju, govori nešto i o vašim prioritetima u životu. Pa da pogledamo.

Kad vam je bitna funkcionalnost i sigurnost

Većina nas kada biramo sigurnosna vrata vodimo računa od kog materijala su izrađena i kakvog su sastava – jer upravo taj sastav određuje čvrstinu, trajnost i funkcionalnost. Vrata od gvožđa i čelika su jednostavno napravljena da traju. Danas se proizvode vrata od materijala koji su najfinijeg kvaliteta – uglavnom od čeličnog lima, premazanog raznim, privlačnim teksturama u boji drveta ili metala. Sigurnosna vrata su na ovaj način napravljena po najvišim standardima u industriji vrata.

zastita od pljackasa

Lopovi i obijači veoma teško obijaju gvozdena vrata i arhitektonska čelična vrata, koja su uz to još i veoma luksuznog izgleda. Čelična vrata nisu samo otporna na provale, već su i izuzetno dobri izolatori od vremenskih neprilika. Sa prelepim, prilagođenim vratima od kovanog gvožđa, ne samo da ćete svom domu dati utisak luksuza, već ćete mu priuštiti i dodatni sloj zaštite. Vlasnici kuća će moći da se opuste noću znajući da im njihov prednji ulaz pruža dodatnu meru bezbednosti.

Ako vam je funkcionalnost i sigurnost na prvom mestu, vi ste veoma pažljivi i praktični.

Kada razmišljate o dugoročnoj investiciji

Sigurnosna vrata su slika i prilika ugrađenog luksuza u domu i veoma su jedinstvena po svom dizajnu i boji. Zbog toga, ulazna vrata mogu vašem domu dati dodatnu vrednost, ostavljajući vam odličan motiv za povraćaj investicije, ako ikada odlučite da prodate svoj dom. Dok vašem domu, pa čak i vašem komšiluku, pružaju dodatnu estetiku, spoljašnja vrata će sigurno ostaviti i trajan utisak na potencijalne kupce. Stručnjaci za nekretnine izveštavaju: „Iz godine u godinu nijedan projekat nije obezbedio tako zdrav povrat novca za poboljšanje vašeg doma kao nova ulazna vrata. Prema mnogim izveštajima o troškovima u odnosu na vrednost, zamena postojećih vrata čeličnim vratima u proseku donosi 98 procenata povrata ulaganja.“ Pored toga, na tržištu se takođe odlično pokazalo da čelična vrata pružaju najbolju dugoročnu vrednost zbog svoje stabilnosti i potrebe za manje popravki.

Ne tražite brza i jeftina rešenja, razmišljajte o potezu na duže staze.

Svi moramo da brinemo o životnoj sredini – energetska efikasnost

Sigurnosna vrata od čeličnog lima su vrata vrhunskog kvaliteta koja su napravljena da izdrže teške vremenske uslove i uštede vam novac u troškovima grejanja/hlađenja. Spoljašnja vrata od kovanog gvožđa i čelična vrata su u potpunosti ispunjena gustom kamenom vunom. Ispuna od kamene vune obezbeđuje zadržavanje toplotne energije i ima visoki ekološki potencijal, što vam može smaniti cene grejanja, a prirodne resurse sačuvati na duže staze.

Sve što tražimo je mir i tišina – zvučna izolacija

Bilo da živite u tihom predgrađu, ruralnoj sredini ili u gužvi u centru grada, svi uživaju u malo mira i tišine. Vrata od gvožđa i čelika su odličan način da smanjite prenos zvuka i sprečite one ometajuće zvukove koje možda niste primetili da se uvlače kroz vaša stara vrata. Pored toga, danas možete nabaviti vrata sa tapacirom i zvučnom izolacijom, pa čak i vrata za muzičke studije! Korisnici mogu da budu prilično prijatno iznenađeni količinom zvukova koja su tako sigurnosva vrata u stanju da apsorbuju.

Trajna izdržljivost na prvom mestu

Ne samo da su spoljašnja vrata poznata po svojoj jedinstvenosti i lepoti koju pružaju domovima; poznati su i po kvalitetu izdržljivosti. Najnovija sigurnosna vrata mogu da izdrže ekstremne temperature, loše vremenske uslove i visok nivo pritiska bez oštećenja. Sigurnosna vrata od čeličnog lima su napravljena da traju.

Estetika je vrlo bitna

Postavljanje novih sigurnosnih vrata na prednji ulaz je fantastičan način da poboljšate estetiku vašeg doma. Odmah poboljšajte ukupan izgled vašeg doma dodavanjem savremene elegancije. Na tržištu postoji na hiljade prilagođenih dizajna za različite kupce, koji najbolje odgovaraju njihovom ličnom stilu i enterijeru/eksterijeru doma. Budite originalni i izaberite spoljašnja vrata koja će se najbolje uklopiti u celokupni dizajn vaše kuće ili stana.

Lepota, vrednost, estetika i bezbednost, šta vam je najbitije za svoj prednji ulaz? Danas, srećom, ne morate da birate između sigurnosti i stila. Najnoviji modeli sigurnosnih vrata na tržištu pružaju vam kompletan proizvod – vrhunski kvalitet zaštite i modernu estetiku koja će se uklopiti u različite stilove arhitekture i dizajna  u kome ćete dugo uživati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *