Žute strane – poslovni imenik i adresar Srbije

Optimizacija sajta seo

Zutestrane.net BETA su besplatan poslovni imenik u Srbiji. Na stranici možete pronaći firme koje posluju u Srbiji. Isto tako ukoliko Vaša firma nije u našoj bazi možete je potpuno besplatno dodati u nekoliko koraka. Dodavanjem Vaše firme možete povećati svoj obim posla i posećenost Vašeg web sajta. Svi linkovi su direktni što doprinosi boljem rangiranju Vašeg sajta. Ukoliko tražite neku firmu koristite pretragu na vrhu sajta.

Viktorija Leskovac

Viktorija Leskovac
Viktorija Leskovac
SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA VIKTORIJA JOVANOVIĆ JOVICA PREDUZETNIK LESKOVAC

Frima Viktorija iz Leskovca se bavi proizvodnjom kućnog tekstila i u svom proizvodnom asortimanu imaju proizvode poput peškira, čaršava, prekrivača, fotir deke, jorgani, kuhinjske krpe i kecelje, stazice za kupatilo i drugi proizvodi iz kategorije kućnog tekstila.
U odnosu na konkurenciju, firma Viktorija se izdvaja pre svega po ceni proizvoda a tu je i podatak da je 80% proizvoda koji se mogu kupiti domaće (srpske) proizvodnje.
Osim veb prodavnice (na adresi viktorija-le.com) u kojoj se nalazi veliki broj proizvoda i putem koga je moguće proručiti željene proizvode sa dostavom na kućnu adresu, prodajni salon Viktorije se nalazi u Leskovcu u ulici Industrijska br.1.

100544935
51775660
Industrijska br.1.
Leskovac
16000
016281506

Send Message to listing owner

Viktorija Leskovac


 

 

Zutestrane.net omogućavaju pretragu firme po pib-u, pretragu firme po nazivu, pretragu firme po kategoriji, pretragu firme po matičnom broju, pretragu firme po mestu i poštanskom broju, kao i pretragu firme po broju telefona

Zutestrane.net portal je u BETA fazi