Žute strane – poslovni imenik i adresar Srbije

Optimizacija sajta seo

Zutestrane.net BETA su besplatan poslovni imenik u Srbiji. Na stranici možete pronaći firme koje posluju u Srbiji. Isto tako ukoliko Vaša firma nije u našoj bazi možete je potpuno besplatno dodati u nekoliko koraka. Dodavanjem Vaše firme možete povećati svoj obim posla i posećenost Vašeg web sajta. Svi linkovi su direktni što doprinosi boljem rangiranju Vašeg sajta. Ukoliko tražite neku firmu koristite pretragu na vrhu sajta.

Filološki fakultet

Filološki fakultet
Filološki fakultet
Filološki fakultet univerziteta u Beogradu

Filološki fakultet univerziteta u Beogradu.Filološke discipline imaju dugu tradiciju u srpskom školstvu, pa i u onom univerzitetskog tipa.Izučavanje filoloških nauka otpočelo je još na Velikoj školi, koja je utemeljena 1808. god. u Beogradu, kada su Srbi vodili oslobodilačke borbe i ustanke da bi stvorili svoju nacionalnu državu. Međutim, istorijske okolnosti, ustanci i borbe protiv osmanske okupacije, nisu bile naklonjene nastavnom i naučnom radu.

100119438
07003161
Studentski trg br. 3, Beograd
Beograd
11000
0112638622
0112638666
0112630039

Send Message to listing owner

Filološki fakultet


 

 

Zutestrane.net omogućavaju pretragu firme po pib-u, pretragu firme po nazivu, pretragu firme po kategoriji, pretragu firme po matičnom broju, pretragu firme po mestu i poštanskom broju, kao i pretragu firme po broju telefona

Zutestrane.net portal je u BETA fazi