Žute strane – poslovni imenik i adresar Srbije

Zutestrane.net BETA su besplatan poslovni imenik u Srbiji. Na stranici možete pronaći firme koje posluju u Srbiji. Isto tako ukoliko Vaša firma nije u našoj bazi možete je potpuno besplatno dodati u nekoliko koraka. Dodavanjem Vaše firme možete povećati svoj obim posla i posećenost Vašeg web sajta. Svi linkovi su direktni što doprinosi boljem rangiranju Vašeg sajta. Ukoliko tražite neku firmu koristite pretragu na vrhu sajta.

Stomatološki fakultet

Stomatološki fakultet
Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu

Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu.Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu vodeća je nastavna, naučna i stručna ustanova u oblasti stomatologije u zemlji. Zadatak Fakulteta je da osposobi studente, buduće doktore stomatologije, da pacijentima pružaju usluge najvišeg kvaliteta i da kod njih razvije želju za neprekidnim usavršavanjem. Takođe zadatak je i da najtalentovanijim doktorima stomatologije omogući dalje usavršavanje i uputi ih u tajne naučnoistraživačkog rada.

100125119
07001991
dr Subotića br. 8, Beograd
Beograd
11000
0112685064
0112685288
0112685361

Send Message to listing owner

Stomatološki fakultet


 

Zutestrane.net omogućavaju pretragu firme po pib-u, pretragu firme po nazivu, pretragu firme po kategoriji, pretragu firme po matičnom broju, pretragu firme po mestu i poštanskom broju, kao i pretragu firme po broju telefona

Zutestrane.net portal je u BETA fazi