Žute strane – poslovni imenik i adresar Srbije

Optimizacija sajta seo

Zutestrane.net BETA su besplatan poslovni imenik u Srbiji. Na stranici možete pronaći firme koje posluju u Srbiji. Isto tako ukoliko Vaša firma nije u našoj bazi možete je potpuno besplatno dodati u nekoliko koraka. Dodavanjem Vaše firme možete povećati svoj obim posla i posećenost Vašeg web sajta. Svi linkovi su direktni što doprinosi boljem rangiranju Vašeg sajta. Ukoliko tražite neku firmu koristite pretragu na vrhu sajta.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin&partneri

Featured Listing
Advokatska kancelarija Cvjetićanin&partneri
Advokatska kancelarija Cvjetićanin&partneri

Cvjetićanin&partneri je dinamična advokatska kancelarija koja već čitav niz godina pruža pravnu podršku domaćim i stranim kompanijama iz različitih oblasti industrije I pomaže njihovom eksponencijalnom razvoju.  Tokom tog perioda C&P se profilisala kao jedna od vodećih advokatskih kancelarija, naročito u granama IT prava, privrednog prava i prava intelektualne svojine.

Advokatska kancelarija C&P je moderna advokatska kancelarija, sastavljena od tima stručnjaka koji se brzo prilagođavaju zahtevima klijenata, te pružaju podršku i u srodnim granama prava (GDPR, medijsko pravo...). Cvjetićanin&partneri znanjem, iskustvom i entuzijazmom svih svojih saradnika obezbeđuje kompletnu pravnu zaštitu u zemlji, a preko članstva u međunarodnim advokatskim organizacijama, obezbeđuje  svojim klijentima pravnu podršku i van granica Republike Srbije.

106462808
57305614
Dr Milutina Ivkovića 11a
Beograd
11000
0114091176
0638723270

Send Message to listing owner

Advokatska kancelarija Cvjetićanin&partneri


 

 

Zutestrane.net omogućavaju pretragu firme po pib-u, pretragu firme po nazivu, pretragu firme po kategoriji, pretragu firme po matičnom broju, pretragu firme po mestu i poštanskom broju, kao i pretragu firme po broju telefona

Zutestrane.net portal je u BETA fazi