O nama

Zutestrane.net je poslovni portal namenjen firmama i kompanijama koje posluju u Srbiji.
zutestrane.net nude:

  • Besplatan upis u poslovni imenik
  • Premium upis u poslovni imenik
  • Partner portala
  • PR objave na portalu
  • Saradnik portala

Besplatan upis u poslovni imenik

Sve firme i kompanije koje posluju u Srbiji imaju pravo na jedan besplatni upis u poslovni adresar. Time dobijate svoju stranicu na portalu zutestrane.net sa osnovnim podacima o Vašoj kompaniji.

Premium upis u poslovni imenik

Premium upis se steče godišnjim članstvom. Pored pogodnosti koje nudi besplatni upis, premium upis dozvoljava dodavanje Vaših slika, cenovnika i same ponude. Svi linkovi su direktni te dobijate mogućnost u građenju linkova Vaše firme koja se pozitivno odražava na google pretragu. Osim toga, Vaša kompanija je uvek u vrhu kategorije, možete je upisati u više srodnih kategorija, dodavati neograničen broj tagova i još druge pogodnosti. Članstvo važi 365 dana u godini po ceni od 20€.

Partner portala

Partner portala dobija ekslkuzivni prostor za baner vidljiv na celom portalu. Pored toga, partner dobija sve benefite premium članstva. Za tedalje kontaktirajte nas.

PR objave na portalu

PR objave ili saopštenja za javnost su novi vid promocije na našem portalu. Imate mogućnost da objavite PR tekst u okviru blog do 2000 reči uz promo materijal u vidu fotografija i video zapisa. Plaćanje se vrši po objavi.

Saradnik portala

Ukoliko imate dara za pisanje članaka možete dobiti mogućnosot pisanja istog na našem portalu. Ukoliko ste co-writer nudimo Vam uslugu pisanja članka po ceni od 5€ po članku, tj za 4 objave dobijate premium članstvo na našem portalu. Svi članci moraju biti originalni, pravilno napisani i odobreni od strane administracije. Članci koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće odbijeni. Svi članci na portalu zutestrane.net ostaju u vlasništvu portala i ne mogu se dalje distribuirati.